Affineur Remijn wint noviteitenprijs

Op 26 en 27 september vond de jaarlijkse Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten plaats. Deze beurs is hét business-event voor ondernemers op het gebied van kaas, noten, delicatessen, wijnen en alle andere foodspecialiteiten in de ruimste zin des woords. Ruim 5600 bezoekers, waaronder winkeliers, traiteurs, cateraars, horecaondernemers en inkopers van grotere ketens bezochten de stands van de ruim 200 exposanten. De Noviteitenverkiezing is een spannend onderdeel van deze beurs.

Een van de twee affineurs van de Boeren Goudse Oplegkaas, Kaashandel Remijn, won met hun A2A2kaas de prijs voor de Beste Kaasnoviteit. Van harte gefeliciteerd met dit succes! Meer over dit evenement en de A2A2kaas vindt je hier.

Peter Verweij van kaashandel Remijn neemt, geflankeerd door culinair journalisten Puck Kerkhoven en Felix Wilbrink, de prijs in ontvangst.

Peter Verweij van kaashandel Remijn neemt, geflankeerd door culinair journalisten Puck Kerkhoven en Felix Wilbrink, de prijs in ontvangst.

vbfbgo

BGO deed niet mee, want het is geen noviteit, maar hij lag er mooi bij in de stand van kaashandel Remijn