Joris Bijdendijk trots op de Boeren Goudse Oplegkaas!

Joris Bijdendijk, chef van restaurant RIJKS bij het Rijksmuseum in Amsterdam heeft onlangs een bijzonder kookboek gepubliceerd: BIJDENDIJK. Een keuken voor de Lage Landen. Nou ja, kookboek… er staan mooie recepten in, maar meer nog prachtige verhalen. Over zijn jeugd en hoe hij leerde over (h)eerlijke en pure producten. Hoe leuk dan ook dat hij schrijft dat de Boeren Goudse Oplegkaas in RIJKS in een klem op de bar staat, zoals in Spanje met de hammen het geval is. In het boek ook enkele recepten met de Boeren Goudse Oplegkaas zoals ‘Custard van Boeren Goudse Oplegkaas met verse walnoot en Westlandse druiven’. Top!

“Die kaas vind ik dé trots van Nederland”.

Bijdendijk tekst over BGO

AW en JorisBijdendijkRijksBGO

Meer over dit heerlijke boek vind je op de website van Anne-Wies.NL