Kaasboerderij Captein Held van de Smaak 2011

Magdalène en Nico Captein verkozen tot Held van de Smaak 2011.
De verkiezing stond dit jaar in het teken van ambachtelijke boerenzuivel en kaas. Volgens de jury is de familie Captein Hollands Glorie, zij bouwen voort op de oude traditie van het kaasmaken in Nederland en zitten midden in het hartvan de boerenkaas.Zij hebben er – in tegenstelling tot veel collega´s – voor gekozen om vast te houden aan ambachtelijke tradities en het maken van de Boeren Goudse Oplegkaas. Een ware smaaksensatie. Dit alles doen zij op een modern melkveebedrijf waar alles in het teken staat van het welzijn van de koeien en het sluiten van kringlopen. Magdalène en Nico mogen zich daarbij gelukkig prijzen dat ze twee enthousiaste opvolgers in het bedrijf hebben aan wie ze het ambacht door kunnen geven.