Boerderij Familie Van der Poel open huis op 16 maart in kader van de kampioenskaart van Groene Hart Kloppend hart

Open Huis Familie van der Poel in Rijpwetering op 16 maart en 13 april
in het kader van De Groene Hart Kampioenenkaart / De Maand van het Groene Hart

De Maand van het Groene Hart:  De Groene Hart Kampioenenkaart ism Slow Food Groene Hart
Ga er op uit in het Groene Hart en ontmoet de winnaars en finalisten van de verkiezing van het Groene Hart streekproduct van de afgelopen jaren op het erf.
De verkiezing van het Groene Hart streekproduct bestaat nu vijf jaar, een memorabel moment om gedurende de maand van het groene hart de winnaars en finalisten  opnieuw onder de aandacht te brengen.

Van 16 maart tot en met 30 april 2013 is de Groene Hart Kampioenenkaart uw gids in de tuin van de Randstad: het Groene Hart. Graag verleidt de landkaart u, om op pad te gaan om de winnaars en finalisten van de verkiezing van het Groene Hart streekproduct, van de afgelopen jaren, te ontmoeten op het eigen erf.  U maakt kennis, ziet en proeft op al die verschillende locaties de verscheidenheid  aan geselecteerde kampioensproducten, gemaakt met vakmanschap en aandacht. De kaart wijst u de weg en u kiest hoe u reist: per fiets, per boot, lopend of met de auto of motor. Dat is nog eens een lekker dagje uit! Zie ook www.groenehart.nl
De kampioenenkaart, in een oplage van 20.000 stuks,  is te verkrijgen, tezamen met de speciale Groene Hart Maandkrant, bij de VVV’s, Toeristische Informatiepunten, gemeentehuizen en bibliotheken in het Groene Hart en in de grote steden om het Groene Hart, zoals: Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. De kaart is ook leuk om als relatiegeschenk of cadeau te geven.
Stichting Groene Hart, kloppend hart organiseert de verkiezing van het Groene Hart streekproduct ieder jaar om het streekproduct bij een groot publiek te onder de aandacht te brengen en om ondernemers te stimuleren voortdurend te blijven werken aan de verbetering van de kwaliteit en uitstraling van het product. www.groenehartkloppendhart.nlhart de winnaars en finalisten opnieuw onder de aandacht te brengen.
16 maart 11-15 uur
13 april 11-15 uur
p.a Poeldijk 11 Rijpwetering
www.hoevewaterrijk.nl