Alliantie tussen chefs en Slow Food Presidia gebruikt Boeren Goudse Oplegkaas in het menu

De alliantie tussen de chefs en Slow Food Presidia gebruikt Boeren Goudse Oplegkaas

De bij de Alliantie aangesloten chefs zullen op hun menu’s het logo gebruiken van  ‘Slow Food Presidia’ alsook de naam van producenten zelf. Want deze producenten zijn de uiteindelijke bewaarders van de biodiversiteit, de toekomst van de landbouw en ons voedsel en in hun handen ligt de toekomst van onze aarde.

Aangesloten zijn:
Restaurant Pianeta Terra: Chefs Fabio Antonini en Laura Martini.
Restaurant Merkelbach: Chef Geert Burema.
Osteria Al Bacaro: Chef Vezio Furlani.
Toscanini: Chefs Leonardo Pacenti en Wally Bosman.
Coordinatoren Gianni en Gessica Bordini van Casa del Gusto in Amsterdam

Oproep aan chefs: U kunt ook toetreden tot de alliantie wanneer u gebruik maakt van zowel Italiaanse als Nederlandse presidiaproducten en voldoet aan voorwaarde tot deelname.
Aanvraagformulieren zijn te verkrijgen via : contact@boerengoudseoplegkaas.nl

De alliantie van chefs is initiatief van Slow Food Italie en Slow Food International en nu ook in Nederland actief. Regelmatig zijn er activiteiten in het kader van de alliantie. Kijk voor meer informatie op de websites van de aangesloten restaurants.