President Tanzania op bezoek bij kaasboerderij Captein

De Familie Captein heeft kort geleden bezoek gekregen van de president van Tanzania. Hij kreeg een rondleiding door de stallen en bij de kaasmakerij.

De delegatie was zeer onder indruk van het familiebedrijf.
Enkele foto’s:IMG_3118presidenttanzaniacaptein3

President Kikwete van Tanzania bezoekt Nederland

11 april 2013

RVD, nr. 94: President Jakaya Mrisho Kikwete van Tanzania brengt maandag 15 en dinsdag 16 april 2013 een werkbezoek aan Nederland. Het bezoek staat in het teken van de bilaterale en economische betrekkingen.

Op maandag ontvangt Hare Majesteit de Koningin president Kikwete en zijn echtgenote in audiëntie op Paleis Huis ten Bosch. Daarnaast spreekt de president met Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties op het gebied van inclusieve financiering voor ontwikkeling.

President Kikwete wordt op dinsdag door minister-president Rutte ontvangen voor een werklunch. Bij deze lunch is ook minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking aanwezig.

Verder zijn ontmoetingen  voorzien met minister Timmermans van Buitenlandse Zaken, minister Kamp van Economische Zaken en met het Nederlandse bedrijfsleven. Ook brengt de president een bezoek aan de voorzitters van de Eerste en Tweede Kamer.