Communicatiemedewerker gezocht (onbezoldigd)

Presidium Boeren Goudse Oplegkaas is in 2003 gestart als een van de eerste projecten van de Nederlandse Ark van de Smaak van de Internationale Slow Food organistatie.. Er zijn twee producenten (fam. Captein (Zoeterwoude) en fam van der Poel (Rijpwetering)) bij en twee affineurs bij betrokken. Inmiddels heeft de BGO naam gemaakt in binnen- en buitenland en ligt het in de tophoreca en kaasspeciaalzaken . Het presidium zorgt dat een ambachtelijk product door marktontwikkeling blijft bestaan en daardoor de producenten een product nog blijven maken. Daarnaast is het een middel bewustwording te kweken bij consumenten over de productie en herkomst van ons dagelijks voedsel. 

Functie

Ter ondersteuning van de presidiumcoordinator Boeren Goudse Oplegkaas zijn we op zoek naar communicatiemedewerker met enige jaren ervaring. Het gaat om het produceren van diverse  communicatiemiddelen, inzet sociale media, schrijven van teksten en beheer website. Ontwikkelen communicatiestrategie.  Daarnaast meehelpen van organisatie van beursdeelname in binnen- en buitenland. Vertegenwoordigen presidium op beurzen en proeverijen.

Algemene eigenschappen

Kennis en affiniteit met Slow Food
Ervaring met communicatiemiddelen zoals brochures en, met sociale media zoals twitter, beheer en schrijven teksten website
Ervaring met eventorganisatie
Kennis van de (culinaire) media strekt tot aanbeveling 

Persoonlijke eigenschappen:

Zelfstandig kunnen werken
Goede organisatorische vaardigheden
Uitstekende communicatieve vaardigheden
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Kennis van het Italiaans is een extra voordeel
In bezit van rijbewijs en auto
Wonende in omgeving Rotterdam heeft voorkeur

Tijdsinzet – gemiddeld  4-6 uur per week.

Vergoeding van verblijf- en reiskosten indien van toepassing.
Vrijwilligersverzekering

Meer informatie

Marjolein Kooistra, presidiumcoordinator Boeren Goudse Oplegkaas, voorzitter Stichting Boeren Goudse Oplegkaas
Rotterdam

mkooistra61@hotmail.com