Stads-koffiehuys in Delft wint 1e prijs met broodje Waterrijk – met BGO van Marije van der Poel

Jiwar Amin van het Stads-Koffyhuis aan de Oude Delft in Delft heeft op de Horecava 2014 met zijn broodje “Waterrijk” de eerste prijs gewonnen met de wedstrijd ‘Lekker Anders’. Zijn Creatie met boeren oplegkaas van “Hoeve Waterrijk” uit het groene hart, een fritatta met verse wilde spinazie en duurzaam geteelde én op aardwarmte gedroogde tomaatjes van kwekerij Duijvestein uit Pijnacker werd door de jury zeer gewaardeerd. De wedstrijd ‘Lekker Anders’ werd voor de zesde keer georganiseerd. Het doel van de wedstrijd is om aandacht en waardering te geven aan de medewerkers en horecabedrijven die mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid geven te leren en te werken in de horeca en catering. 

Stads-Koffyhuis.
Oude Delft 133
2611BE Delft