BGO van Hoeve Waterrijk winnaar ‘Kaas met een Verhaal’!

Marije en Hugo van der Poel van Hoeve Waterrijk in Rijpwetering wonnen met hun Boeren Goudse Oplegkaas de eerste prijs in de wedstrijd Cum Laude 2015 in de categorie ‘kaas met een verhaal’, waarbij niet alleen de smaak, maar ook het ‘verhaal’ van de boerderij bepaalt wie de winnaar is. Zij overtuigden de jury met hun Boeren Goudse Oplegkaas met een fantastische presentatie; het verhaal achter de kaas laat de passie van de kaasmaakster zien. De smaak van de 2,5 jaar gerijpte kaas is een perfecte balans van eiwitkristallen, fruit en smedigheid.
De Boeren Goudse Oplegkaas van onze andere producent, de familie Captein van Kaasboerderij Captein uit Zoeterwoude, werd overigens derde, ook geen geringe prestatie!
Meer over deze prestigieuze wedstrijd lees je hier.