Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Nieuwe BGO voorzitter Aad van Mullem

Nieuwe BGO voorzitter Aad van Mullem

Stichting Boeren Goudse Oplegkaas heet nieuwe voorzitter Aad van Mullem welkom. Aad neemt het stokje over van Miriam Offermans die tot 2024 BGO op de kaart heeft gezet. ‘Voor mij is het een prachtige uitdaging om nog meer kaasliefhebbers kennis te laten maken met BGO en de mooie ambacht die daarbij hoort’, aldus Aad.

Aad heeft gewerkt als organisatieadviseur, interimmanager en vanaf 1998 als ondernemer in de zakelijke dienstverlening. Zijn achtergrond is (bedrijfs-) economie en psychologie. Aad is opgegroeid in de Krimpenerwaard en heeft zijn jeugd grotendeels doorgebracht op de boerderij. Op die boerderij werd kaas gemaakt op traditionele wijze, o.a. met houten vaten. Boerenkaas was, en is nu nog steeds, altijd in huis.

Voedsel is zijn hele leven al een belangrijk thema, met een voorkeur voor lokaal en puur. Koken, liefst met authentieke producten, is een grote passie van hem.

Nu hij meer tijd heeft, hoefde hij niet lang na te denken toen de vacature voor voorzitter van de stichting BGO langskwam. Er was direct een klik met de andere bestuursleden. De bezoeken aan BGO-makers familie van der Poel en familie Captein, gaf veel associaties met het verleden, ondanks dat er op de boerderij veel gemoderniseerd is en er sprake is van een andere schaalgrootte.

Kennis maken met Aad? Stuur een mail naar voorzitter@boerengoudseoplegkaas.nl