Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Rene Koelman ontvangt Vriend van BGO bokaal

Rene Koelman ontvangt Vriend van BGO bokaal

Ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan van de Boeren Goudse Oplegkaas reikten Frank Captein en Marije van der Poel gezamenlijk de bokaal voor één van de (beste) vrienden van de BGO uit. Deze kwam dit jaar toe aan René Koelman, omdat hij er vanaf het eerste uur in geloofde en zich vanaf het begin enthousiast heeft ingezet voor de BGO.  

We hebben dit even nagevraagd bij Marjolein en die wist ons te vertellen dat het bestuur destijds (2004) op zoek was naar een partij die de BGO meer bekendheid kon geven. Die partij werd gevonden in Lindenhoff en daar was René Koelman destijd dé Kaasman. Na telefonisch contact werd er afgesproken op de Fine Food beurs in Maastricht en vanaf dat moment was René enthousiast. Hij hielp vanuit Lindenhoff mee met organiseren en financieren van de stand van de BGO op de grote Slow Food kaasbeurs CHEESE in Bra. En zag in de BGO in eerste instantie vooral een mooi export product.  

Niet veel later begon René voor zichzelf met Bourgondisch Lifestyle en nam ook toen de BGO overal mee naar toe: “zonder René had de BGO niet zo’n vlucht gemaakt in de tophoreca, speciaalzaken en de export. René is enthousiast, steekt zijn nek uit, ziet kansen, opent deuren, richt zich op ambachtelijkheid en Slow Food, communiceert goed met de producenten en is prettig in de omgang”, aldus Frank Captein.