Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Vakblad De Zelfkazer: Promotie van streekproducten op Grüne Woche in Berlijn

Vakblad De Zelfkazer: Promotie van streekproducten op Grüne Woche in Berlijn

In de stand ‘Taste the Dutch Masters’ op de Grüne Woche van 17 tot en met 26 januari in Berlijn worden Nederlandse streekproducten gepromoot, waaronder diverse kazen.

In totaal worden zo’n dertig ‘Dutch Masters’ en hun streekproducten gepresenteerd, onder wie Frank Captein met Boeren-Goudse Oplegkaas, Ellen Heemskerk met Boeren-Leidse kaas, Bert Kots met geitenkaas en droge geitenworst, Ard van Wees met Boeren meshanger kruidenkazen, Christine Köning met zachte witflorakaas, Andra Westerhoff met mozzarella en affumicata en Champ Bouwman namens Cheese Valley met Boerenkaas. Maar ook onder anderen Johan Leenders met zijn Oranjehoen, René van der Veer met brood van erfgoedgranen, Michel Brans met bitterballen met oesterzwam en Martijn Eggens met Dubbel Drents bier.

De ‘Dutch Masters’ zijn producenten van streekproducten die kennis van culinaire historie combineren met hart voor het landschap én een uitmuntende smaak, meldt Slow Food, een van de initiatiefnemers van ‘Taste the Dutch Masters’. De andere initiatiefnemers zijn het ministerie van LNV, de Nederlandse provincies en NBTC Holland Marketing.

Brom: https://www.vakbladdezelfkazer.nl/2020/01/promotie-van-streekproducten-op-grune-woche-in-berlijn/